Nyheder

Hans Inuusuttoq er frustreret. Parret flyttede til en by i håb om at få bedre hjælp til hustruen, der er ramt af en invaliderende hjerneblødning. Det håb er nu næsten slukket

Børnene, der er medlemmer i Håndbold Starz holdet har fået nyt håb om at deltage til Lykkecuppen i Herning i starten af juni i år. Holdet bliver støttet ved at afholde støttemiddag, arrangeret af Ladies Circle 72 Nuuk.

NIIKs formand Anders Meilvang fortæller, hvad Nordisk Handicapråd er.

Ladies Circle Nuuk, der hvert år arrangerer Charity Dinner, oplever stigende opbakning. I år arrangerer klubben i morgen aften en middag, hvor donationerne går til Nuuks håndboldhold for børn med handicap og særlige behov: Håndbold Starz.

Hon kämpar för större inflytande för grönländska unga med funktionsnedsättning

Børn, handicappede og boliger. Det er de emner, som det nye Grønlands Råd for Menneskerettigheder bør fokusere på, mener formand Sara Olsvig.

En privat indsamling kører i øjeblikket for at hjælpe en 71-årig handicappet fra Nanortalik.

Qanorooq 10.12.2019

10-12-2019

Tilioqs rejserapport fra Kujalleq

Anders Meilvang er valgt som ny næstformand. Begge er valgt enstemmigt af nye medlemmer i rådet.

Det er en lang og vanskelig rejse for Najaaraq Stephensen og hendes søn på ni år, når de skal rejse fra Nanortalik i Sydgrønland til enten Nuuk eller Danmark. Sønnen har en vidtgående handicap, og faciliteterne ved udrejsestederne er bare for dårligt.